Foto van Renate Verstraaten

#AVborrel: gratis workshop algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden: makkelijker en leuker

Algemene voorwaarden. Niet een heel sexy onderwerp voor ondernemers. Wel de juridische basis voor je onderneming. Gelukkig geldt ook hier het welbekende motto van belastingdienst: ‘leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’. In de gratis workshop over algemene voorwaarden geven onze juristen Patrick en Renate je heel veel tips & tricks, voorbeeldclausules en modelteksten voor in je overeenkomst of offerte. Na het volgen van onze workshop weet je waarom algemene voorwaarden zo belangrijk zijn voor je onderneming, wat je er vooral wel of liever niet inzet, hoe je je algemene voorwaarden het beste gebruikt en wat te doen als je klant of opdrachtgever ook algemene voorwaarden heeft. Onze concrete tekstvoorstellen kun je bovendien meteen in je onderneming gaan gebruiken. Met onze workshop worden algemene voorwaarden dus een stuk makkelijker. En om het toch ook een beetje leuker te maken, zorgen we voor een hapje en drankje en kun je meteen kennismaken met andere ondernemers.

Fiscale voordelen van de workshop in Veenendaal

Als we dan toch het motto van de belastingdienst aanhalen, kunnen we ook meteen onze belastingadviseurs erbij halen. De workshop vindt plaats op het kantoor van onze fiscale collega’s van Huting Belastingadvies & Administratie in Veenendaal. Een uitgelezen kans dus om ook eens met een specialist te sparren over al je vragen over fiscaliteiten, belasting of administratie.

Hoe, wat waar?

Op 19 november 2019 vanaf 17.00 uur
Huting Belastingadvies & Administratie | Veenendaal | Landjuweel 16-3
Vanaf 17.00 uur: ontvangst  | 17.30 uur: start workshop | 19.00 uur: netwerkborrel

Aanmelden is fijn, maar niet verplicht

You and Me Legal is een laagdrempelig juridisch advieskantoor. Wij vinden een verplichte aanmelding daar niet bij passen. Als jij er bij wilt zijn, doe je ons zeker een groot plezier met je aanmelding via support@youandmelegal.com. Dan weten we hoeveel stoelen we kunnen reserveren en wat we aan hapjes en drankjes kunnen regelen. Twijfel je nog? Voel je dan vooral ook niet bezwaard om last minute toch nog langs te wippen. Weet je niet zeker of je op tijd bent? Ook dat is geen enkel probleem. Dan schuif je toch gewoon iets later aan. Net als jij zijn ook wij ondernemers . We weten als geen ander ook hoe fijn en waardevol flexibiliteit is. De business is nu eenmaal niet altijd van te voren voorspelbaar.

Meer weten?

Vraag naar de #AVborrel bij Renate (renate@youandmelegal.com | 06-15872102) of Patrick (patrick@youandmelegal.com | 06-24355737) of check onze flyer: Workshop AV Veenendaal

Hopelijk tot ziens op 19 november in Veenendaal!

Delen
Delen
Delen
Delen