Stel hier je vraag


  Naam

  Email

  Onderwerp

  Bericht

  Dit formulier vraagt uitsluitend om uw naam en e-mailadres, zodat wij met u contact kunnen opnemen. De gegevens die u invult worden rechtstreeks naar You and Me Legal gemaild en worden niet op deze website opgeslagen. De verdere verwerking van uw gegevens verloopt in overeenstemming met onze privacy verklaring. Voor het verwerken van deze informatie hebben wij uw toestemming nodig, welke u onderstaand kunt aangeven.


  Vrijblijvend contact

  Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Bellen, email, sms of WhatsApp, het mag allemaal. Wel adviseren we je met het gebruik van WhatsApp terughoudend te zijn met het oog op jouw eigen privacy.

  Of probeer een van onze gratis inloopspreekuren. In Veenendaal bijvoorbeeld op het kantoor van Huting Belastingadvies en Administratie. Met een beetje geluk kunnen we je meteen al verder helpen. Snel en praktisch, daar staan we voor!

  Andere vragen vereisen meer tijd en verdieping. We vinden het belangrijk dat klanten bewust en goed geïnformeerd kiezen voor You and Me Legal. In een vrijblijvend intakegesprek vertellen we je meer over onze werkwijzen en tarieven.

  Of je nu kiest voor onze inloopspreekuren of voor een intakegesprek, een goede voorbereiding is het halve werk. Om je daarbij te helpen, hebben we alvast een checklist voor je gemaakt. Daarin lees je terug welke informatie we nodig hebben en welke stukken we vaak vragen. Als je dat gereed hebt, kunnen we meteen aan de slag!


  [tiva-timetable layout=”list” header_background=”#25a8e0″]