Dé juridische partner
voor MKB en ZZP

kANTOOR

Zoek je een jurist in Culemborg, Veenendaal of Utrecht? You and Me Legal is een kleinschalig en veelzijdig juridisch advieskantoor en wordt gerund door juristen Renate Verstraaten en Patrick Link. Wij combineren juridische expertise met een uitgebreid netwerk én voelen ons betrokken bij jou als klant. Na oprichting in 2014 door Renate, sloot Patrick zich in 2018 aan bij You and me Legal. Door het bundelen van onze knowhow kunnen we jou nóg beter van dienst zijn.

Onze missie? Voorkomen is beter dan genezen. Daarom gaan we met jou op zoek naar een solide juridische basis voor je bedrijf.

Waarom je kiest voor You and Me Legal

  • Toegankelijke en betrouwbare juridische hulp.
  • Speciaal voor ondernemers, werkgevers en werknemers.
  • Snel en vakkundig oplossen van juridische conflicten.
  • Scherpe tarieven.
  • Uitgebreid netwerk van professionals: samenwerken en/of doorverwijzen is altijd een optie!
  • Gratis en vrijblijvende kennismaking via het inloopspreekuur, de telefoon of videobellen.
you and...

YOU AND...

RENATE VERSTRAATEN

‘Ervaren legal partner met oog voor de commerciële kant’

You and… Renate Verstraaten
‘Ervaren legal partner met oog voor de commerciële kant.’

Renate is een energieke verschijning met een flinke dosis doorzettingsvermogen, lef en humor. Jurist en ondernemer is ze in hart en nieren. Met een ongekende passie voor het vak brengt ze complexe juridische problemen terug naar de kern. Het vinden van een praktische oplossing daarvoor ziet ze als een mooie uitdaging. Dankzij haar eigen ondernemerschap heeft ze bovendien veel oog voor de verbinding tussen juridische en commerciële belangen.

‘Sinds 2008 ben ik werkzaam in de juridische sector. Ik ben gestart als advocaat bij een Utrechts advocatenkantoor. Daar pakte ik alles aan dat op mijn pad kwam en dus ben ik van alle markten thuis. In de praktijk houd ik me voornamelijk bezig met contractenrecht. Hierbij ondersteun ik klanten met maatwerk en legal-tech oplossingen. Dat is mijn specialiteit en waar ik écht goed in ben. Het is mijn insteek om juridische geschillen zoveel mogelijk te voorkomen in plaats van ze op te lossen. Juist daar liggen kansen voor ondernemers. Dat doe ik door middel van goed contractmanagement: het maken van duidelijke en vooral passende afspraken met klanten, leveranciers en werknemers. Dit zorgt voor een stevige basis en voorkomt onnodig gedoe. Kortom: ik breng mensen en betrokken partijen graag dichter tot elkaar.’

Renate woont met haar man en twee kinderen in het mooie Culemborg, een historische vrijstad in de Betuwe. Ze is altijd bezig met kennis vergaren en houdt van schrijven en het maken van foto’s en fotoboeken. Wat ze ook doet, je herkent Renate aan haar latte macchiato.

Wil jij je onderneming naar een hoger niveau brengen? Met haar onvermoeibare werkwijze en inlevingsvermogen geeft Renate jou een juridische oplossing die perfect bij je past. Maak direct kennis en ontdek wat Renate voor jou kan betekenen!

YOU AND...

PATRICK LINK

‘Met beide benen op de grond en vierkant achter mijn cliënten’

Meer weten?
LinkedIn: linkpatrick
E-mail: patrick@youandmelegal.com
Mobiel: +31 (0)624 355 737

You and… Patrick Link
‘Met beide benen op de grond en vierkant achter mijn cliënten.’

Patrick – opgegroeid in Duitsland – is een echte bruggenbouwer. Dankzij zijn Duitse achtergrond en jarenlange werkervaring als advocaat in zowel Duitsland als Nederland, weet hij als geen ander de (cultuur)verschillen tussen beide landen te overbruggen. Hij is dé juridisch partner en mediator voor Nederlandse ondernemers die zaken doen over de grens en vertegenwoordigt ze bij de rechtbanken in beide landen of in onderhandelingen met Duitse handelspartners. Dit maakt hem dé spreekbuis voor cliënten in de Nederlandse en Duitse zaken- en rechtscultuur. Ook is Patrick werkzaam als mediator voor ondernemers in zakelijke conflicten en voor arbeidsconflicten.

‘Ruim 10 jaar heb ik gewerkt als Duits én Nederlands advocaat. Als jurist ben ik gespecialiseerd in internationaal recht, handelsrecht en contractenrecht. Arbeidsrecht is mijn andere expertise en dit betekent dat ik zowel werkgevers als werknemers deskundig adviseer en vertegenwoordig. Omdat ik met de ondernemer meedenk, kom ik tot het beste juridische én economische resultaat. Dankzij een praktische aanpak lever ik altijd toegevoegde waarde aan mijn cliënten. Zakelijke en arbeidsgerechtelijke geschillen los ik graag gezamenlijk op.’

Patrick woont sinds 2007 in Utrecht en houdt van schilderen, kleding ontwerpen en naaien én meubelrestauratie. Daarnaast is hij dol op tuinieren.

Heb je behoefte aan een ervaren onderhandelaar en een échte pitbull in een juridisch conflict? Voor een sterke juridische partner en mediator doe je een beroep op zijn onuitputtelijke expertise.