BEDRIJFSJURIST
BINNEN HANDBEREIK

Toegankelijk en betaalbaar voor ZZP en MKB

You and Me Legal biedt een veelkleurig pallet aan juridische diensten voor zowel het MKB

Ben je startend ondernemer in Culemborg, Veenendaal of Utrecht? Of doet zich plotseling een kans voor om een unieke samenwerking aan te gaan? Word je onverwacht geconfronteerd met een fikse schadeclaim? Bij You and Me Legal vinden we het belangrijk dat juridische ondersteuning voor iedereen bereikbaar is. In het bijzonder voor het MKB en ZZP’ers. Samen kijken we wat je nodig hebt en wat onze rol is in het verhaal.

Uniek is dat onze uurtarieven perfect passen bij die rol: je betaalt minder voor ondersteuning dan wanneer we juridische contracten opstellen en je betaalt minder als je zelf de onderhandelingen voert in plaats van dat wij dit voor je doen. Dat is wat ons betreft niet meer dan logisch.

als ZZP’ers. Naast specialistische expertise op een aantal specifieke rechtsgebieden zijn we trots op onze uitgebreide ervaring. Daarom benaderen onze juristen juridische vragen vanuit een ondernemingsbrede blik. Zo zijn we voor ondernemers een soort groothoeklens. Dat is de kracht van You and Me Legal. We herkennen juridische aandachtspunten snel en adviseren je daar graag over. Bovendien zijn wij goed in staat te beoordelen wanneer de stap naar een externe specialist noodzakelijk is. Indien gewenst kunnen we je doorverwijzen naar of samenwerken met een van onze externe partners.

uurtarieven

Ondersteund: 95 euro

Jij blijft aanspreekpunt, wij adviseren op de achtergrond. Wij lezen mee in je correspondentie en beantwoorden telefonisch je vragen. Lekker laagdrempelig!

Ontzorgd: 140 euro

Het standaardtarief voor juridische diensten. Dit tarief geldt voor het opstellen en beoordelen van juridische documenten, het geven van uitgebreide adviezen en/of externe vertegenwoordiging.

Extra: 160 euro

Een Engelstalig contract, een fors financieel belang, veel spoed of een andere complexiteit? Dat soort zaken eisen net iets extra’s. Alleen dan past het om daar ook iets extra’s voor te vragen.

Heb je regelmatig juridische vragen en wil je snel schakelen? Dan is een van de abonnementen van You and Me Legal iets voor jou. We blijven graag betrokken bij onze klanten. Hoe meer je van je bedrijf weten, hoe beter we je van dienst kunnen zijn. Vanuit deze filosofie werken wij graag met abonnementen. Met de abonnementen die You and Me Legal aanbiedt, is juridische ondersteuning altijd binnen handbereik. Je hebt al een abonnement vanaf 1000 euro per jaar. Wij vertellen je graag welk abonnement het beste aansluit bij je onderneming.

Zit jouw ideale abonnement er niet tussen? Geen nood! Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Misschien heb je liever een vast tarief? Of een telefonisch advies abonnement zodat je ons voor een vast bedrag per maand onbeperkt telefonisch kan stalken? Het kan allemaal! Voor ondernemers die regelmatig nieuw personeel hebben, zijn er abonnementen voor arbeidscontracten beschikbaar. Incassodossiers hebben eigen incassotarieven. Met iedere ondernemer maken we altijd een passende afspraak. Dat is nou jouw You and Me Legal Blauw.