BEDRIJFSJURISTBINNEN HANDBEREIK

Toegankelijk en betaalbaar voor ZZP en MKB

Ben je startend ondernemer in Culemborg, Veenendaal of Utrecht? Of doet zich plotseling een kans voor om een unieke samenwerking aan te gaan? Word je onverwacht geconfronteerd met een fikse schadeclaim? Of heb je als werknemer een conflict meet jouw werkgever en word je confrnteerd met dreigend ontslag? Bij You and Me Legal vinden we het belangrijk dat juridische ondersteuning voor iedereen bereikbaar is. In het bijzonder voor werknemers en ZZP’ers met speciaal hiervoor aangepaste uurtarieven, en ook voor het MKB. Samen kijken we wat je nodig hebt en wat onze rol is in het verhaal.

Uniek is dat onze uurtarieven perfect passen bij die rol: je betaalt minder voor ondersteuning dan wanneer we juridische contracten opstellen en je betaalt minder als je zelf de onderhandelingen voert in plaats van dat wij dit voor je doen. Dat is wat ons betreft niet meer dan logisch.

uurtarieven

Ondersteund: 95 euro

Speciaal voor werknemers en ZZP'ers: Jij blijft aanspreekpunt, wij adviseren op de achtergrond. Wij lezen mee in je correspondentie en beantwoorden telefonisch je vragen. Lekker laagdrempelig!

Ontzorgd: 140 euro

Speciaal voor werknemers en ZZP'ers: Het standaardtarief voor juridische diensten. Dit tarief geldt voor het opstellen en beoordelen van juridische documenten, het geven van uitgebreide adviezen en/of externe vertegenwoordiging.

MKB: 180 euro

Het standaardtarief voor juridische diensten voor het MKB. Dit tarief geldt voor het opstellen en beoordelen van juridische documenten, het geven van uitgebreide adviezen en/of externe vertegenwoordiging.

Heb je regelmatig juridische vragen en wil je snel schakelen? Dan is een van de abonnementen van You and Me Legal iets voor jou. We blijven graag betrokken bij onze klanten. Hoe meer je van je bedrijf weten, hoe beter we je van dienst kunnen zijn. Vanuit deze filosofie werken wij graag met abonnementen. Met de abonnementen die You and Me Legal aanbiedt, is juridische ondersteuning altijd binnen handbereik. Je hebt al een abonnement vanaf 1000 euro per jaar. Wij vertellen je graag welk abonnement het beste aansluit bij je onderneming.

Zit jouw ideale abonnement er niet tussen? Geen nood! Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Misschien heb je liever een vast tarief? Of een telefonisch advies abonnement zodat je ons voor een vast bedrag per maand onbeperkt telefonisch kan stalken? Het kan allemaal! Voor ondernemers die regelmatig nieuw personeel hebben, zijn er abonnementen voor arbeidscontracten beschikbaar. Incassodossiers hebben eigen incassotarieven. Met iedere ondernemer maken we altijd een passende afspraak. Dat is nou jouw You and Me Legal Blauw.