BEDRIJFSJURISTBINNEN HANDBEREIK

DIENSTEN

Juridisch advies:

professionele ondersteuning door een specialist

Als ondernemer word je vroeg of laat geconfronteerd met juridische vraagstukken. Heb je een conflict waar je niet uitkomt en heb je geen bedrijfsjurist in dienst? Een advocaat inschakelen is kostbaar en dus is You and Me Legal er voor juridische ondersteuning. Op die manier beperk je onverantwoorde risico’s en extra hoge kosten. Wij maken juridisch advies juist ook voor het MKB en ZZP’ers bereikbaar en toegankelijk. Kies voor een laagdrempelig dienstenpakket en betaal naargelang de inhoud van onze werkzaamheden.

Contractmanagement:

voorkomen is beter dan genezen

Bij contractmanagement werken we samen met jou aan een goede juridische basis. Dit betekent dat jij als ondernemer je belangrijkste juridische contracten op orde hebt. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van algemene voorwaarden, een privacyverklaring of arbeidscontracten. Wij geven je ook advies over hoe je een offertetraject insteekt of waar een goed verkoopcontract aan moet voldoen. Bij het opstellen van de verschillende contracten maken we waar mogelijk gebruik van een slimme softwaretool. Zo kunnen we de kosten nog lager houden. Uiteraard garanderen we je altijd maatwerk en een contract dat eenvoudig meegroeit met je onderneming!

Mediation:

win-win situatie bij de aanpak van een conflict

Heb je een zakelijk conflict met je zakenpartner of een arbeidsgeschil met je werknemer dat je liever samen wilt oplossen? You and Me Legal beschikt over een eigen businessmediator met wortels in het bedrijfsleven. Patrick Link is expert in het oplossen van zakelijke geschillen en arbeidsconflicten. Door middel van mediation probeert hij een win-win situatie te creëren voor beide partijen. Hij doet geen uitspraak, maar heeft een neutrale en onafhankelijke rol. Op die manier probeert hij tot een goede oplossing te komen en voorkomt hij hoge kosten vanwege langlopende procedures. Bovendien vergroot hij hiermee de kans op behoud van je arbeids- of zakenrelatie.

Dutch Desk:

Für deutsche Unternehmen

Onze Dutch Desk is er voor Duitse ondernemers die actief zijn of willen worden in de Nederlandse markt. Slechts weinig Nederlandse juristen beheersen de Duitse taal vloeiend als het aankomt op het juridische vlak. Bovendien ontbreekt bij veel juristen de feeling met de Duitse bedrijfs- en rechtscultuur. De Dutch Desk gerund door Patrick Link is hét antwoord voor ondernemers die advies nodig hebben over het Nederlands én internationaal recht. Alle voor ondernemers relevante rechtsgebieden zijn bij ons vertegenwoordigd en dus leveren we altijd een bedrijfsjurist binnen handbereik.