Contractenrecht

BEDRIJFSJURIST
BINNEN HANDBEREIK

contractenrecht

Zorgeloos zakendoen
Vertrouwen is een belangrijke voorwaarde voor het prettig en zorgeloos zakendoen. Daarom is contractenrecht en contractmanagement belangrijk. You and Me Legal helpt jou als ondernemer bij het aangaan, beoordelen, uitvoeren of beëindigen van allerlei soorten (juridische) overeenkomsten.

  • Contracten zijn er in allerlei soorten en maten. De keuze voor het juiste contract is heel belangrijk. Samen met jou gaan we op zoek naar het juiste contract of de meest passende overeenkomst.
  • Onderhandelen over contracten is geven en nemen. Zorg daarom dat je helder voor ogen hebt wat voor jou belangrijk is en waar je onderhandelingsruimte hebt. Dankzij onze aanpak ga je goed voorbereid iedere onderhandeling in.
  • Heb je samen met een andere partij afspraken gemaakt? Samen met onze juristen leg je afspraken goed vast in een contract. Een mooie deal scheelt achteraf heel wat gedoe.
  • Ontstaat er ondanks een contract toch een geschil? Wij lossen het graag voor je op, want contractpartners houd je nu eenmaal graag te vriend.
  • Lukt het niet om een contractueel geschil op te lossen? Het inschakelen van een derde partij is soms nodig. Dat kan een rechter zijn, maar ook een mediator. Mediation is goed betaalbaar en geeft jou de kans op behoud van je relatie.

Kortom: met de hulp van You and Me Legal is het altijd zorgeloos zakendoen!

RENATE VERSTRAATEN

‘Het geeft me ontzettend veel energie om ondernemers te helpen met hun contracten. Een goed contract is voor mij een contract dat aansluit op de praktijk en past bij de ondernemer. Je moet het echt samen doen en dat is leuk.

Een van mijn klanten wil bijvoorbeeld liever geen uitgebreide contracten en regelt alles via e-mail. Met het opstellen van een contract maak ik hem dus niet blij. Wel vindt hij het fijn dat ik hem bij bepaalde opdrachten input geef om hele specifieke risico’s uit te sluiten of te beperken. Daar heb ik echt toegevoegde waarde. En zo heeft deze ondernemer precies die juridische zekerheid die hij zoekt.

Andere ondernemers hebben juist veel meer nodig. Een startup in de voedingsindustrie heb ik geholpen om de onderneming op juridisch vlak vanaf de grond op te bouwen. Enkele verkennende gesprekken resulteerden al snel in het opstellen van allerlei juridische documenten. Zoals algemene voorwaarden. In meerdere talen, voor consumenten én zakelijke afnemers. Voor zijn webshop heb ik de privacyverklaring en het herroepingsbeleid mogen opstellen. Met hulp van Huting Belastingadvies en Administratie hebben we deze ondernemer ook voorzien van een aandeelhouders- en managementovereenkomst. Met als resultaat een fantastisch bedrijf dat juridisch tegen een stootje bestand is!’

contact

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Bellen, e-mail, sms of WhatsApp, het mag allemaal. Wel adviseren we je met het gebruik van WhatsApp terughoudend te zijn met het oog op jouw eigen privacy.

Of probeer een van onze gratis inloopspreekuren. In Veenendaal bijvoorbeeld op het kantoor van Huting Belastingadvies & Administratie. Met een beetje geluk kunnen we je meteen al verder helpen. Snel en praktisch, daar staan we voor!

Andere vragen vereisen meer tijd en verdieping. We vinden het belangrijk dat klanten bewust en goed geïnformeerd kiezen voor You and Me Legal. In een vrijblijvend intakegesprek vertellen we je meer over onze werkwijze en tarieven.

stel hier je vraag

Via dit contactformulier kan je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken we je naam, e-mailadres en telefoonnummer, zodat we contact met je kunnen opnemen. Dit doen we op basis van je toestemming en daarom vragen we je hier om die toestemming. Je mag je toestemming altijd weer intrekken. We bewaren de gegevens totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.