Arbeids- en ontslagrecht

BEDRIJFSJURIST
BINNEN HANDBEREIK

Arbeids- en ontslagrecht

Advies dat bij jou past
Arbeids- en ontslagrecht is complex en door politieke besluitvorming aan verandering onderhevig. Bovendien hebben arbeidszaken emotioneel een grote impact. Juist daarom is het prettig als je kan terugvallen op een ervaren en deskundig professional. You and Me Legal staat werknemers, werkgevers, ondernemersraden en bestuurders bij op het gebied van arbeids- en ontslagrecht.

  • Wij adviseren je als werknemer over je arbeidsovereenkomst, ziekte, opleidingen en een eventueel ontslag.
  • Wij stellen arbeidsovereenkomsten op voor werkgevers én adviseren over individueel of collectief ontslag, overgang van onderneming, medezeggenschap en statutair bestuurdersschap.

PATRICK

Een werknemer in de bankensector vroeg mij om juridisch advies over haar rechtspositie in een arbeidsconflict met haar werkgever. Als trouwe werknemer had zij nog de hoop om in een aantal gesprekken met haar werkgever het conflict op te kunnen lossen. Helaas bleek dat de werkgever niet geïnteresseerd was in een conflictoplossing. Alleen een beëindigingen van de arbeidsovereenkomst was bespreekbaar. Vanaf dat moment heb ik het roer overgenomen en heb ik voor haar onderhandeld met haar werkgever over een beëindigingsovereenkomst. Het resultaat was dat werknemer met een goede regeling naar een ander werkgever kon gaan. Het relatie- en concurrentiebeding kwamen te vervallen, waardoor ze in alle vrijheid kon solliciteren. Ook kreeg ze een beëindigingsvergoeding die vele malen hoger was dan de transitievergoeding en zelfs de beëindigingsvergoeding volgens het toepasselijke sociaal statuut.

contact

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Bellen, e-mail, sms of WhatsApp, het mag allemaal. Wel adviseren we je met het gebruik van WhatsApp terughoudend te zijn met het oog op jouw eigen privacy.

Of probeer een van onze gratis inloopspreekuren. In Veenendaal bijvoorbeeld op het kantoor van Huting Belastingadvies & Administratie. Met een beetje geluk kunnen we je meteen al verder helpen. Snel en praktisch, daar staan we voor!

Andere vragen vereisen meer tijd en verdieping. We vinden het belangrijk dat klanten bewust en goed geïnformeerd kiezen voor You and Me Legal. In een vrijblijvend intakegesprek vertellen we je meer over onze werkwijze en tarieven.

stel hier je vraag

Via dit contactformulier kan je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken we je naam, e-mailadres en telefoonnummer, zodat we contact met je kunnen opnemen. Dit doen we op basis van je toestemming en daarom vragen we je hier om die toestemming. Je mag je toestemming altijd weer intrekken. We bewaren de gegevens totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.