Partners 2

BEDRIJFSJURIST
BINNEN HANDBEREIK

PARTNERS

Jouw vraagstuk op de juiste plek

Klanten bieden we de best mogelijke kwaliteit. Daarom garanderen we jou een uitgebreid netwerk van specialisten. We werken al jarenlang met ze samen en dus kennen we hun werkwijze en kwaliteiten. Samen met jou bepalen we welke strategie het beste past bij je vraag. Doorverwijzing naar een expert uit ons netwerk is dan ook een optie.

Onderneem je of wil je gaan ondernemen in Duitsland? Heb je een expert nodig op het gebied van Duits recht? Patrick werkt vanuit LegalLink Rechtsanwaltskanzlei ook als Duits advocaat. Hij begeleidt je op de Duitse markt, vertegenwoordigt je in geschillen bij een Duitse rechtbanken, voert onderhandelingen uit en legt afspraken vast met jouw Duitse handelspartners. Op die manier kunnen we jou als klant nog beter van dienst zijn als het gaat om internationale vraagstukken en geschillen.

Meer weten?

Dit kantoor in Veenendaal richt zich zowel op financieel administratieve dienstverlening als op complexe fiscale advisering. Hierin heeft het kantoor jarenlange ervaring. Via de Loonbrigade voorziet het kantoor bovendien in alle dienstverlening rondom salarisadministratie. Wij zijn hier regelmatig te vinden en dus bieden we je extra expertise als het gaat om juridische, financiële en fiscale vraagstukken.

Meer weten?

Advocatennetwerk

You and Me Legal is toegankelijk, vakkundig en betaalbaar. Daarom zijn wij je eerste aanspreekpunt om een juridisch conflict te voorkomen of op te lossen. Toch is er soms een advocaat nodig, bijvoorbeeld bij sommige procedures of als een zaak om meer specialistische expertise vraagt. Dankzij een uitgebreid netwerk van advocaten kunnen we regelmatig overleggen en je – indien nodig – doorverwijzen.

Meer weten?

Alles voor startups

Bij You and Me Legal begeleiden we ondernemers in spe. Vanuit ervaring weten we hoe belangrijk een goede voorbereiding is. Door het nemen van de juiste stappen realiseer je een enorme groei met je startup. In samenwerking met onderstaande specialisten ontzorgen we jou op allerlei terreinen:

  • LegalLink is er voor al je zaken in en met Duitsland.
  • Huting Belastingadvies & Administratie helpt bij het runnen van een goede bedrijfsadministratie en staat klaar voor fiscaal advies.
  • Besteed je complete salarisadministratie uit aan de Loonbrigade en doe zelf waar jij goed in bent: ondernemen!
  • Tekstschrijver Johan raakt de juiste snaar bij je doelgroep door het schrijven van pakkende content.
  • Atexo maakt als grafisch ontwerper jouw bedrijf zichtbaar. Een eerste indruk maak je tenslotte maar een keer, dus zorg voor een aantrekkelijke en overtuigende huisstijl.
  • DaDi is een kei in het ontwerpen, hosten en onderhouden van mobielvriendelijke websites en specialist in membersites en webshops.

Waarom we graag met deze mensen samenwerken? Ze zijn net als wij toegankelijk, vakkundig en betaalbaar. Bekijk hun website en ontdek op welke manier ze jouw startup een boost kunnen geven.

contact

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Bellen, e-mail, sms of WhatsApp, het mag allemaal. Wel adviseren we je met het gebruik van WhatsApp terughoudend te zijn met het oog op jouw eigen privacy.

Of probeer een van onze gratis inloopspreekuren. In Veenendaal bijvoorbeeld op het kantoor van Huting Belastingadvies & Administratie. Met een beetje geluk kunnen we je meteen al verder helpen. Snel en praktisch, daar staan we voor!

Andere vragen vereisen meer tijd en verdieping. We vinden het belangrijk dat klanten bewust en goed geïnformeerd kiezen voor You and Me Legal. In een vrijblijvend intakegesprek vertellen we je meer over onze werkwijze en tarieven.

stel hier je vraag

Via dit contactformulier kan je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken we je naam, e-mailadres en telefoonnummer, zodat we contact met je kunnen opnemen. Dit doen we op basis van je toestemming en daarom vragen we je hier om die toestemming. Je mag je toestemming altijd weer intrekken. We bewaren de gegevens totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.