Juridisch en fiscaal inloopspreekuur

In Geen onderdeel van een categorie by Renate Verstraaten

Op vrijdag 31 maart 2017 is het weer zover: een kosteloos en vrijblijvend inloopspreekuur in Veenendaal. Zowel juridisch als fiscaal. Heb je vragen? Zorg dan dat je erbij bent! Wil je op de hoogte blijven van alle data en tijden van de inloopspreekuren? Houd dan onze website en Facebookpagina in de gaten.

Gratis inloopspreekuur


Samen met Marcel Huting verzorg ik regelmatig een inloopspreekuur op het kantoor van Belastingadvies Zwart en Huting. Het inloopspreekuur biedt de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend juridische of fiscale vragen aan ons voor te leggen. Op die manier proberen we om deskundig advies laagdrempelig en toegankelijk te houden. Het eerstvolgende inloopspreekuur is op 31 maart 2017.

Advies advocaat nodig?


Iedere ondernemer loopt weleens tegen juridische vragen aan. Bijvoorbeeld bij het opstellen van contracten of algemene voorwaarden. Of als er onenigheid is met klanten, leveranciers of werknemers. Hoe fijn kan het zijn om vragen, groot of klein, aan een deskundige voor te leggen! Ik ben sinds 2009 advocaat en heb inmiddels sinds ruim twee jaar mijn eigen advocatenkantoor. Met een brede juridische achtergrond kan ik zowel ondernemers als particulieren goed adviseren.

Advies belastingadviseur nodig?


Ook aan de belastingdienst kan niemand ontkomen. De juiste advisering kan het allemaal wel een stuk gemakkelijker maken en kan fiscale problemen omvormen tot fiscale voordelen. Iedere ondernemer met fiscale vragen kan tijdens het inloopspreekuur terecht bij Marcel. Hij heeft al meer dan dertig jaar fiscale ervaring en daarmee uitgebreide kennis van alle facetten van het vak.

Korting op juridisch of fiscaal advies


Voor ondernemers die na een bezoek aan het spreekuur nieuwe klant worden bij You and Me Legal of Belastingadvies Zwart en Huting, is er nog een extra voordeel. De eerste drie adviesuren zijn namelijk gratis.

Eerstvolgende inloopspreekuur


Datum: vrijdag 31 maart 2017, tussen 10.00 en 13.00 uur
Locatie: Kantoor Belastingadvies Zwart en Huting, Lunet 2 in Veenendaal

Meer weten? Vragen? Neem contact met ons op via:
You and Me Legal , Renate Verstraaten (renate@youandmelegal.com / 06-15872102) of Marcel Huting (marcel@zhbelastingadvies.nl / 06-28932344)

Tot ziens op een van de spreekuren!